Det finns många fördelar med att vaxa för att ta bort hår i stället för att använda andra metoder som t ex rakning. Främst för att det tar längre tid för håret att växa ut igen efter en vaxning och håret blir också mjukare och glesare när det växer ut igen.

 

När du har vaxat är viktigt att du tar hand om huden på de vaxade området efteråt. Vänta gärna med att duscha (eller bada eller ha sex). Anledningen till det är att hårsäckarna behöver sluta sig, så att det inte blir inflammation eller kommer in bakterier.

 

När du har duschat rekommenderar jag att du använder en grov frottéhandduk efteråt och gnuggar det vaxade området (peelar) så brukar man klara sig utan både inflammationer och inåtväxta hårstrån.

 

När jag gör intimvaxningar så använder jag en honungsemulsion. Den är naturligt antispetisk och din hud blir silkeslen efteråt. Jag använder samma vax när jag vaxar andra mindre områden som t ex armhålor.

 

När jag vaxar ben, rygg, mage eller annat så använder jag ett rullvax som är sockerbaserat och vattenlösligt.

vaxning

 

Du kan läsa mer om vad jag kan hjälpa dig med på http://careofmaria.bokadirekt.se

Tel 073-7240219 - info@careofmaria.se

Vaxning med honungsemulsion. Jag vaxar alla kroppsdelar utom ansikte. De flesta av mina kunder gör brasiliansk vaxning (eller intimvaxning). Då tar jag bort allt könshår med hjälp av vax. Eller om du vill spara en del så gör vi det.Resultatet blir mjuk och slätt och håret blir inte lika vasst när det växer ut igen som det blir om man rakar. Min vanligaste behandling är brasiliansk vaxning eller intimvaxning. Men jag vaxar också ben, armar, armhålor, rygg, bröst och mage. Boka din tid för vaxning via boka direkt. sockervax sugaring. Sense X Fonnix