Brasiliansk vaxning

eller intimvaxning

 

Vaxet jag använder vid brasiliansk vaxning är en honungsemulsion. Fördelen är att den behöver inte vara lika varm som s k "varmvax" och är mycket behagligare att bli vaxad med tycker jag (har blivit riktigt bränd en gång och det var inte skönt..).

 

Om du är jättelånghårig, kan det vara bra att ta en sax och klicppa ner till ca 5 mm innan du kommer till mig.

 

Så här jobbar jag:

 

Kvinnor:

 

Man börjar på låret eller i kanten av könshåret.. Då känner du hur det känns när vaxet läggs på och rycks. Honungsmuslsionen läggs på mothårs och rycks medhårs. Tvärtemot traditionellt vax. Har du lite längd på dina hårstrån, kan detta luggas! Sedan fortsätter man på venusberget och jobbar sig nedåt blygdläpparna.

 

Sist tar man mellangården och allt hår där och omkring analöppningen. Då får du (om du kan, annars ligger du på sidan) dra upp knäna och krama om dem i en sk ”köttbulleposition”. Då kommer man åt på ett mycket bra sätt. Om du försöker raka dig på detta område, är risken för skador stor och det är ganska omständigt att komma åt på ett bra sätt. Nu får du ett snyggt avslut och en helhet kring ditt underlivsområde!

 

Män:

 

Precis som på kvinnor börjar man att prova på låret, sedan börjar man på blygdbenet och tar allt hår ned till roten på penis och även det som växer på själva penis. Du får hjälpa till genom att sträcka huden och ibland hålla penis åt sidan. Jag vaxar pungen och sist också mellangården och runt analöppningen.

 

Boka din tid på careofmaria.bokadirekt.se

Tel 073-7240219 - info@careofmaria.se

Vaxning med honungsemulsion. Jag vaxar alla kroppsdelar utom ansikte. De flesta av mina kunder gör brasiliansk vaxning (eller intimvaxning). Då tar jag bort allt könshår med hjälp av vax. Eller om du vill spara en del så gör vi det.Resultatet blir mjuk och slätt och håret blir inte lika vasst när det växer ut igen som det blir om man rakar. Min vanligaste behandling är brasiliansk vaxning eller intimvaxning. Men jag vaxar också ben, armar, armhålor, rygg, bröst och mage. Boka din tid för vaxning via boka direkt. sockervax sugaring. Sense X Fonnix