Hur ont gör det?

Självklart varierar det från person till person, eftersom vi är olika tåliga för smärta. Gemensamt för de allra flesta är att när du väl provat vaxning, vill du inte gå tillbaka till rakhyveln igen!

Hur långt behöver håret vara?

Hårstråna måste vara minst 0,3 cm långa för ett bra resultat. Eftersom håret växer i olika faser blir resultatet allra bäst efter tredje vaxningen. Räkna med att spara ut håret i ca 2 veckor innan första vaxningen.

Vanliga frågor

 

Hur ofta behöver jag vaxa mig?

Ungefär var 4:e vecka brukar vara lagom tidsintervall. När man vaxar regelbundet tunnas hårväxten ut och blir mycket glesare. Därför är det bra att inte låta tiden gå för länge mellan vaxningarna.

Har alla tjejer hår i rumpan?

Ja, alla tjejer har hår i rumpan (och killar). Jag tar bort det när jag gör en brasiliansk vaxning. Det vore konstigt att spara en tofs där när allt annat hår är borta.

Hur mycket hår tas bort?

Det beror ju på vad du själv vill. Vissa tar bort allt, andra spar en liten remsa eller tofs. Men om allt tas bort så tänk att det som tas bort är det som trosor/kalsonger täcker i vanliga fall.

Kan jag vaxa mig när jag har mens?

Ja, om du använder tampong så går det alldeles utmärkt.

Tel 073-7240219 - info@careofmaria.se

Vaxning med honungsemulsion. Jag vaxar alla kroppsdelar utom ansikte. De flesta av mina kunder gör brasiliansk vaxning (eller intimvaxning). Då tar jag bort allt könshår med hjälp av vax. Eller om du vill spara en del så gör vi det.Resultatet blir mjuk och slätt och håret blir inte lika vasst när det växer ut igen som det blir om man rakar. Min vanligaste behandling är brasiliansk vaxning eller intimvaxning. Men jag vaxar också ben, armar, armhålor, rygg, bröst och mage. Boka din tid för vaxning via boka direkt. sockervax sugaring. Sense X Fonnix