Om mig

 

Som ni kanske förstår heter jag Maria. Jag är gift, har ett dagstidsjobb som består mycket av papper och byråkrati, och har känt ett tag att jag behöver något mer, att få arbeta med händerna.

 

Då jag själv har vaxat mig ett tag, föddes tanken på att själv utbilda mig. I vissa kulturer, tex Australien hör det till normen att vaxa sig brasilianskt. I de nordiska länderna är vi inte riktigt där än, men intresset ökar hela tiden. Det finns idag många, både kvinnor och män, som vaxar intimt (brasilianskt).

 

Jag tar emot hemma, i min lilla stuga ute på gården, i lugn och ro, med omsorg och respekt. Du hittar mina priser på careofmaria.bokadirekt.se

 

Självklart har jag full sekretess när det gäller vem som tar vilken behandling och allt som vi pratar om under tiden.

 

Och, på förekommen anledning... Glöm inte! För mig är det här absolut inget sexuellt. Jag är inte domina och jag går inte igån​g på att vaxa någon. (Ungefär som att inte hårfrisörer är hårfetichister, eller fotvårdsspecialister är fotfetichister osv).

 

 

Tel 073-7240219 - info@careofmaria.se

Vaxning med honungsemulsion. Jag vaxar alla kroppsdelar utom ansikte. De flesta av mina kunder gör brasiliansk vaxning (eller intimvaxning). Då tar jag bort allt könshår med hjälp av vax. Eller om du vill spara en del så gör vi det.Resultatet blir mjuk och slätt och håret blir inte lika vasst när det växer ut igen som det blir om man rakar. Min vanligaste behandling är brasiliansk vaxning eller intimvaxning. Men jag vaxar också ben, armar, armhålor, rygg, bröst och mage. Boka din tid för vaxning via boka direkt. sockervax sugaring. Sense X Fonnix